purjolök

God kvällen gott folk!
Moa fick ett ryck så vi har precis bakat kladdkaksmuffins! Superbt, vi är mästerkockar. Speciellt Moa! =)
Så nu ska vi ut & festa loss i tältet. Ohja!
Godnatt! / S&M

mattfransdesigner

- Hej
- Sorry i'm from Denmark

aprikosmarmelad

SILLKEN LURIG TEXT, o em ge that's so gay.


korvstånd

HEJ HOPP
det var en gång en.....                       DUBBEL LUURING!
JAJA nu är det så att Sofia är här, ooo gosh !  snart ska vi till vårt andra hem, THAA tält <3
Sofia står och dansar för min kanin på ballkongen, no comments.
Nu vidare, hög fokus! Imorgon har vi bara idrott sen hem, THAT'S GÖTT MOS!
cya later aligator! (rolf) / M & ett slaffsig S


personligthandledarsamtal

LUUUUUURING!

potatisfyllning

hej

säckakärra

TJENARE!
jaa som sagt vi har blivit scouter på heltid, vi måste ju göra som vår förebild! och övning ger färdighet, vi gick från 1 timme med 4 person, till mig och sofia enbart på 20 min för att sätta upp tältet, that's skills! Ytterliggare en skills var att vi tog oss igenom hela ödåkra, med ett onerpackat tält, två uppblåsta madrasser, sovsäckar och hela kittet, det kallar jag blickar. Nu är sofia på g hit igen, må gud vara med mig !

CYA (omoigt) / M

gummianka

http://www.youtube.com/watch?v=QuJDMKAZGGs

Ingen kommentar.
/ S.

fiskspö

Hej alla fans =) Är hemma nu en snabbis för att äta.
Inatt sov jag inte mkt, jag var hyper! Och Erik pratade i sömnen som aldrig förr.
Det tog 50 minuter för fyra stycken att setta upp ett snett tält, jag lovar det var allt annat än rakt. Glömde dock att fotta det.
Sen gick vi igenom ödåkra med tält & allt i cyklen, plus två madrasser.. Nej vi tog inte ur luften..
Haha, sen åkte då Erik hem & jag & Moa gick hem till henne & solade och byggde även upp tältet ännu en gång. Haha vi ska tälta inatt igen! ;)
Haha, sen har vi gått runder lite, i shorts och solbrillz. Sommar ftw (!)
Iaf kom precis hem, ska äta & duscha sen ska jag till Moa igen.
Tror faktiskt att Moa skulle skriva ett inlägg nu.. Så vi får väll se. Bättre två st än inget iaf!
Haha!
Pusspuss =) /S.

vässpennare vs pennvässare




bilden är liksom sne som faktumet att vi snart ska tälta, på riktigt!
men som alla vet så är jag och Sofia riktiga skogsmullar och ser detta som
en vardaglig händlse, bildbevis ovan!  / M

dammsugarpåse

jag har slått mitt huvud i kanten av en bokhylla med krafter från tårna, jag har ramlat i en kullerbyta när jag hängde som en fladdermus uppochner från sängen, jag har slått min tå i bordskanten, jag har gått rakt in i teven. 10 minuters jakt en sladd går inte alltid som det ska med andra ord, speciellt inte eftersom jag inte har hittat den än! Allt detta lidande för er skull, känn er hedrade (!)
om du vore en sladd, vart skulle du vara då?
/M

usbkabel

MOA GOES TEKNISK OCH INGEN KAN NEKA DET !  /M

grodlår

Hallåja! =) Idag gick jag nog upp vid två ngn gång, sen fixade jag mig snabbt sen åkte jag & pappa till väla. Yrade runder sjukt mkt och letade morsdag present, haha! Sen hem & nhu städar jag lite smått. Det behövs!
Ikväll blir det iaf att tälta mer Erik, ja ni hörde rätt, han blir vårt offer!
Ohja, men jag vill inte veta hur detta ska sluta.. Jag & Moa.. I ett tält?! Jisses.. Har bara tältat en gång innan, haha detta bådar nt gott!
Men nu ska jag städa vidare!
Puss ! / S.

elskåp

MORSNING KORSNING! ( så snett )
iallfall, igår var vi då ute och yra som aldrig förr! tänkte lägga ut en riktigt rälig bild, men hittar inte den sladden man stoppar in i mobilen, så bilden kommer när sladden kommer :) har fortfarande inte bestämt helt vad som händer denna afton, kanske tälta :| haha, det bådar inte gött.

CYA! ( haha, så omoigt )
/M

sängöverkast

Tjenna moss! ;) Haha nej så kan man nt säga.. Tänkte tala ut om kvällen lite snabbt =)
Moa & Emil tviingade såklart ut mig, haha.. Men iaf vi yrade runder i en skog, vi hittade en koja med ett huvud på :| Moa fottade den! Så kommer antagligen en bild imorn eller något.
Sen var vi typ vid tågstationen & gjorde exakt ingenting.. Haha men hade ändå trevligt, ohja =)
Nu är jag trött & har fortfarande ont i magen, buh. Så ska nog sova inom kort!
Ohja, pusspuss! Godnatt / S.

päronträd

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN ÄR DENNA VECKA ÖVER! på allvar, har aldrig pluggat så mycket i hela mitt långa liv! massa prov och grejer hejvilt, idag först matteprov gick något så fruktansvärt KASST (!) menar det från djupet av mitt hjärta & just det provet hängde hela mitt betyg på, känns kul! JAJA, sen hade vi även ett SO prov, som jag börja träna inför en halvtimme innan..... no comments. MEN NU ÄR DET ÖVER och det finns inget mer att göra åt saken, BUSIGT!

& nu har jag precis varit på väla en snabbis och snart kommer emil, bara för er info liksom :)


HA DET GÖTT!  (så nt mig :S )

/ M


lampskärm

NU JÄVLAR ÄR VI FRIA FRÅN ALLT PLUGG (!)
Så nu jävlar börjar vi blogga oftare igen, happyday va? ;)
Så jävla skönt, jag tvärvägrar att plugga nästa vecka iaf =) Nu har jag gjort mitt, mohaha !
Skoldagen sög dock som aldrig förr, redovisade ett steg i matten jag nt alls kunde .. Sen hade vi prov, gick hyfsat, men ändå nt bra. Haha sen bussen hem med Moa,Essie & Adam. Han talade ut om sitt liv, jag & Moa ska skriva en bok om han som ska heta "Intresseklubben antecknar"! Ohja det kommer bli känd. =)
Min mage är iaf helt ute & cyklar.. Spelade ju match igår, och hade knappt ätit ngt alls innan, typ en macka bara. Sen åt jag vid nio, sen efter det, har jag bara haft en jävla massa magknip. Kunde knappt sova, sug :( Säkert en magkatarr på g, jag har alltid turen på min sida =)
Vad händer i helgen då? :D
Pusspuss! / S.


plåster

Anne Frank VS Hitler
Hej alla fans! =) Vaknade med dunka wunka huvudvärk idag så gick upp och tog en tablett & gick & la mig igen. Haha, sen ringde mamma och väckte mig precis. För jag ska faktiskt plugga.. Haha!
Men ska nog ändå försöka vara med på matchen ikv, ingen bra idé men jag måste nog. Så vi får väll se. :| Yeye, nu ska jag ta mig i kragen & plugga. Sista skoldagen imorn med sån här kaos!! Alltså sista pluggdagen för mig idag ;) Mohaha jag är pepp!
Så nu ska jag skriva om Anne Frank VS Hitler, alltså jämföra där lite..
Jisses amalia kors & tvärs vad Hitler ser sur ut, smiiiiiiiiiille like you mean it !! Dadada känner ni rytmen?
Jaja! Pusspuss / S.

Utkast: Hej gullungar ...

Hej gullungar =)
Debatten idag gick absolut inte bra för mig, men Moa var duktig! =) Ska iaf göra om det. Haha var iaf och badade hos Erik på rasten med några andra, riktigt skönt. =)
Nu skulle jag ha pluggat men har suttit & snackat med min bror ist i evigheter, haha känns så iaf. Trevligt! Så nu ska jag fortsätta med matten, redovisa steget imorn och ska börja nu! Ibland är jag värd en applåd asså =)
Ohja, pusspuss! / S.

hårspray

Tjabba tjenna hallå! Idag i skolan hade vi redovisning, haha det gick väll som det gick för min del.. Haha d.v.s. inte alls bra! Sen var det sån som kom & snackade om gymnasie val. Helt sjukt att "snart" ska vi välja, gud vad tiden går snabbt..
Efter skolan åkte jag direkt hem. Efter ett tag så skull jag göra nudlar till min bror. Herregud säger jag bara! Haha jag är totalt odugglig på att laga mat nu, haha. Det började med att jag tog liiiiiiite för mkt vatten, haha lyckades även göra så att det kokade så mkt så att det stänkte på mig mage, aj.. Haha! Iaf efteråt så såg vårt kök ut som en nudelfabrik. Haha! Bud på applåd, blivande kock eller vad?! =) Borde kanske välja den linjen..
Anyway nu sitter jag här & pluggar som alltid, så jävla trött på skolan nu. För er som inte har fattat så är detta vår sina "inlämningsvecka" och eftersom jag och Moa nt har varit så aktiva i skolan innan så är detta en kämpig vecka! Bara så ni vet, vi har våra anledningar till att vi är så dåliga på att uppdatera..
Skippade iaf matchen idag också, var faktiskt riktigt spelsugen men vi hinner helt enkelt inte.. Match igen på torsdag iaf, då jävlar! =) Haha nu ska jag jobba vidare med min svenska, har debatt imorn mot Moa, mohaha vem tror ni vinner? ;)
Ska iaf prata om homoadoption.
Tycker du att det är rätt eller fel med homoadoption? Tala ut! =)
Pusspuss alla våra fans! / S.


parabolantenn

HEJ ALLA VARELSER!
Ja vi är mer än medvetna om att vår blogg är dödast.se förtillfället, shit happens. Men nu är det så att vi har väldigt mycket plugg, och jag menar MUCHOMUCHO, så mycket att det är omöjligt för en levande individ att någonsin klara av på denna korta tid, nej jag överdriver inte, jag underdriver BIG TIME!  MEN på fredag är tiden slut, så då är det kört! och då börjar vi alltså blogga som vanligt igen! JAAAMAN nu blev ni allt lyckliga som få. Tills dess får ni stå ut med dessa skruttiga inlägg. Nu ska jag gå och kväva mig med ÄNNU mer pluggpluggplugg. På allvar vad har man för nytta av att kunna multiplicera med olika bokstäver hejvilt... nej precis, inte en ända.

/M


rödbeta

Hej alla vår fans! =) Era idoler är i farten, yoyo sitter i skolan nu efter idrotten. Vi spelade handboll, så slaffsigt! Haha, helvetesveckan är kommer, be för oss att vi överlever! =) Kommer nog nt hinna blogga mkt nu, men vi kämpar på!
Pusspuss / M&S.

nagellack

PLUGG PLUGG PLUGG, må gud vara med oss!
/ S.

långkalsonger

Hallåja =) Idag blev det ingen stan, jag sov som en stock. Haha, så istället blev det en massa plugg, men jag fick såklart knappt någonting gjort.. Men jag gav det ett försök!
Haha, imorn är min sista dag, sen är det kört. Nästa vecka kommer bli hemsk, så får se hur mkt vi hinner blogga.. Men vi ska kämpa på ändå! =)
Nu ska jag nog sova inom kort, så sa jag igår med och det slutade med att jag somnade när det hade blivit ljust ute .. Haha..
Men godnatt, pusspuss! / S.

DAGENS FRÅGA..

DAGENS FRÅGA

foppatoffel

Bloggen vill inte som jag vill, verkligen inte! Jag tror den har vaknat på fel sida eller något..
den säger att bilden var i felaktig format? WHATA BEEEP, vadå format? :|
/M


violettträdstam

Den jäkla bloggjävern tog bort mitt vackra inlägg, tror jag ;| må gud vara med den..
ville visa att jag existerar så jag får börja om på ruta ett (Y)
Detta är min premiär och alla blir happyface!

Har suttit och läst om judar i princip "hela" dagen, that's soo slaffsigt.
& jag har mer plugg en vad en exsisterande varelse någonsin kan tänka sig, yeye!
Nu har jag dock plugg paus... eller kan man ha paus innan man igentligen har börjat?

ville också visa ett livs levande bevis på att Ödåkra är City !
frågan är bara hur i hela fridens namn man lägger upp en bild! resultat kommer när jag har tagit mig ytterliggare en funderar...

/M


lyktstolpe

EMIL säger:

OKEJ

det jag ju normalt......................................

https://www.bellbox.se/article.asp?aid=2902

Puder i håret?

VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG.........


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA jag avlider !
Emil är i farten som ni ser.
Ingen kommentar.
Jag kommer aldrig kunna sova, kan nt sluta skratta.. Jisses amalia kors & tvärs!
Pusspuss! / S.


rullgardin

Hej alla våra fans =) Uppdaterade precis den andra bloggen så fortsätter här.. Haha kommer bli lite cepe nu i början.
Som sagt, idag har jag varit iväg hela dagen.. Var faktiskt i Hyllinge och yrade, helt sjukt ställe. Dem har nog någon helt annan radiokanal, musiken var skrämmande! DU ÄR SÅ, YEAH YEAH WOW WOW ! Det var sån musik man fick gå runt & höra, trodde på fullaste allvar att jag skulle skjuta mig själv. Det var iaf bud på det.. ! Jisses.. Men jag överlevde! Köpte mycket vettiga saker, typ som hårspray. =) Haha! Ett liv utan hårspray är inget liv.. Tragisk nog.
Köpte även Coca Cola vanilla (!) Så galet gott! Eller vad säger ni? Det kan inte bara vara jag som är beroende.. Det är ju sjukt gott & dem har ju slutat att tillverka det här i Svergie. Det är helt sinnessjuk, så det var liksom en happyday för mig..
Men men, spelade även minigolf nu ikväll, och det gick som det gick.. Kom så klart sist! Eller faktisk delad sista plats, haha!
Och nu sitter jag här med dunka wunka huvudvärk, ska nog ta mig i kragen & sova inom kort, haha. Imorn skulle jag kanske iväg till stan med mamut och shoppa & fika =) Trevligt annars så blir det nog bara äckligt mycket plugg resten av helgen..!
Jaja, pusspuss! / S.

Feel the pain biaaatch ;)

Kung

Tänkte passa på att göra lite reklam för sveriges nästa kung, nämligen Emil (fffalk @bdb).
Älskar dig moa <3 / Emil  :)

PREMIÄR

Hej alla gullungar! =)
Yoyo nu är Moa och Sofia i farten, igen. Haha bestämde oss att göra en blogg här ist, vår andra blogg har då varit www.moaochsofia.blogspot.com !
Jag försökte mig då på att "designa" lite här, haha men det gick som det gick ..
Jag kan ju inte sånt, haha så om någon liten snäll varelse kan sånt så hör av er!
Pusspuss! / S.

RSS 2.0